Демо-режим
Платформаны іштей көріңіз — тіркелусіз
Рөлді таңдаңыз. Сіз нақты пайдаланушы көретін дәл сол кабинетке кіресіз: сол экрандар, сол түймелер, сол нысандар.
Демодағы барлық нысандар, бағалар мен мекенжайлар ойдан шығарылған. Ештеңе сақталмайды: деректер тек осы қойындыда өмір сүреді және оны жапқанда жоғалады.